tiistai 14. huhtikuuta 2009

Lihapullat ja Helsingin Sanomat

Pääsiäinen ja oikeastaan koko edellinen viikko on mennyt nauttiessa mahtavista keleistä. Aurinko on jatkanut paistamistaan ja vaatekaapista on saanut kaivaa esille välimeri-malliston jo nyt huhtikuussa! Aikaisen kevään varjopuolena voidaan pitää rantakuntoon-projektini keskeneräisyyttä. Enpä osannut arvata että sikspäkki pitäisi olla kuosissa jo huhtikuun alussa.

Kelihehkutusten jatkeeksi perinteinen mitä kaipaan Suomesta -lista nyt kun muutamia artikkeleita on ehtinyt jo kaipailla.

- Kunnollinen kahvi. Ylikansallisista ketjukahviloista ja lukemattomista kulmakuppiloista huolimatta täällä ei tunnu saavan kunnollista kahvia. Töissä olen ratkaissut asian lopettamalla kahvinjuonnin tyystin, mikä on surkea plan-B, mutta minkäs teet.
- Lonkero. On täysin käsittämätöntä että Lonkeron kaltainen nektariini on tuntematon käsite Suomen ulkopuolella. Kävin muutama viikko Sitten Tukholmassa ja sielläkin myytiin ei oota. Hartwallin markkinointikoneisto herätys nyt!
- Lakritsin makuinen nikotiinipurukumi. Supermiehistä poiketen minulla on heikkouksia, joista yksi on nikotiinipurukumi, tarkemmin määriteltynä lakritsin makuinen Nicorette. Ei liene suurikaan yllätys, ettei paikallisista apteekeista moista ihmevalmistetta löydä. Apteekkarin salmiakkia sitävastoin löytyi, pisteet siitä.
- Kuriositeettimaiset elintarvikkeet kuten kuivaliha ja hirvenliha. Ei löydy Edekan tiskiltä metsien kruunupäätä vaikka muuten valikoimaa riittääkin.
- Kotimaankieliset sanomalehdet. Vaikka Mondon Berliiniopas muuta väittääkin, Zoon asemalta ei enää löydy Helsingin Sanomia. 3kk:n määräaikainen sunnuntailiite-tilaus maksaisi rapsakkaat 80e kotiin toimitettuna. Ehkä pärjäämme toistaiseksi ilman.


Loppuun vielä muutama räpsy menneeltä viikolta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti